Meikä on kärsiny syysmasiksen. :< Ei kiva. Mutta nyt aattelin piristää ainakin itteäni ja kirjottaa tänne taas kaikkee outoo.

Ensiksi. KOULURUOKA

Monet valittaa, että se on pahaa ja toiset, että ei saa valittaa.. SE ON PAHAA, joskus kyllä ihan syötävää. Aatelkaa. Kemis ja Keminmaas yhen oppilaan ruoka maksaa 1€!!! Siis taivas. Ja Keminmaassa on mahtavia pottuja. Heitä seinään, ja ota koppi, kun se kimpoaa takas (joku älypää on kokeillut..).

Tokaksi. BIG BROTHER

Siis onko ihmiset niin toopeja, että ne menee vapaaehtosesti johonki paikkaan, jota kuvataan koko ajan ja  kaikki muut ihmiset, joilla ei oo elämää kattoo sitä ja on sillee et tää on maailman paras ohjelma. Kiia ei jymmärrä. (j tarkotuksella)

Kolmanneksi. KOULU

Miksi kaikkien opettajien pitää antaa niin hitosti läksyä? Kysynpähän vaan. Miksei opettajat voi tulla ajoissa, jotta tunnilla kerkeää tehdä tehtäviä. Toisaalta jotkut oppilaat häirittee tunnilla.. Silti..

 Joopa joo. *huokaisee*

Itseasiassa. Mulla on niiin paha syysmasis että taidan mennä angstaan johonkin muualle, enkä pura kaikkee tänne. Ejkä kirja helpottais. En oo muuta tehnykkään viime aikoina ko lukenu kirjaa. :)) Heti tuli parempi mieli. OONKO OUTO?

In love,

Kiia